fredag 26 augusti 2011

Förberedelse för besvikelse?

Alltså, jag vet inte, men det verkar ju som om många tycker jag borde vara orolig för denna orkan. Panik i NY skriker aftonbladet och tom Obama har stuckit från Marthas Vineyard utanför Massachusetts kust, där han har sin sommarstuga. Nationalgardet har aktiverats, nödläge utfärdats och vi beordras stanna inne från och med lördag kväll. Nog skulle det vara kul att uppleva en orkan på ganska nära men ofarligt sätt ändå! Vill såklart inte att någon ska råka illa ut, och är glad att vi bor på andra våningen och inte precis vid vattnet. Men alla de här gigantiska vildvuxna träden som aldrig ansas och som står utanför våra fönster...

Men mest av allt tror vi att de kanske kommer regna på söndag, kanske blåsa lite, men annars vara lika upphetsande som alla "Snow blizzart alert" vi har fått under tiden här. Efter en del av dom har det faktiskt fallit snö, några gånger mer än 1 dm, och någon blåste det tom!

Better safe then sorrow heter det ju dock. Och vi kommer som de lydiga aliens vi är stänga alla fönster, ta bort ACn, vi har vatten och mat hemma. Och igår tog J hem labbsprit till stormköket..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar